Ами не е само 1 ами 4-те не се заключват
Известие
Collapse
No announcement yet.
проблем с централното
Collapse
X
-
Значи или е някоя от предните или ключа.
В крайна сметка , можеш да отвориш корите и по метода на изключването да откриеш къде е проблема!
Ако имаш резервен ключ пробвай дали прави така преди да отваряш кори! Ако нямаш прост механично се заключи вътре от бутоните на вратите ако затваря значи е от ключа!
Comment
-
ами вчера се заключих вътре и палеца на шофьорската врата не стига до крайно положение,но това се забелязва трудно/от 10 път/.Само че смазването не помотна и довечера ще сменя карантията в вратата да видя каво ще стане.Като има резултат ще споделя.
благодаря за помоща на отзовалите се,витаги съм знаел,че в този форум ще получа точен съвет.
Comment
-
Щом си локализирал коя врата е проблемна значи най-трудното е свършено.
Щом смазване не помага - разглобяваш. На разглобена врата и размонтирана, но захранена машинка пак пробваш да заключиш това ще ти покаже на 100% дали е за смяна машинката или просто някъде нещо опира.
При типото ми машинката беше за смяна - избръмчава, опитва да заключи, но успява само наполовина и централното връща всички.Alfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
-
Първоначално публикувано от italiano mafioso Покажи съобщениеа случайно да имаш инфо дали машинката от алфа 155 е същата,че имам и 155-ца и имам излищни части за неяAlfa Romeo 146 1.8 16V TwinSpark
Comment
Comment